اورژانس اجتماعی رفسنجان کمبود نیرو دارد

فرماندار رفسنجان گفت: اورژانس اجتماعی ۱۲۳ شهرستان رفسنجان با کمبود نیرو مواجه است.

 جلسه رویداد اجتماعی با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی با حضور فرمانداران ۴ شهرستان انار، بردسیر، شهربابک و رفسنجان در محل فرمانداری  رفسنجان برگزار شد.

علیرضا وحیدزاده، مدیر کل اداره بهزیستی استان کرمان در این جلسه گفت:  آسیب‌های اجتماعی وجود دارد و یکی از آن‌ها وجود کودکان کار است که نباید آن‌ها را نادیده گرفت و  باید برنامه منسجم نگهداری از آن‌ها و پرورش و رشد به سمت تعالی این قشر را در برنامه قرار داد.

او افزود: همچنین طلاق، اعتیاد، کودک آزاری، همسرآزاری، طلاق عاطفی و دیگر آسیب‌ها که روح و روان جامعه را به درد می‌آروند، نیاز به برنامه ریزی دارند تا روند کاهشی آن‌ها را شاهد باشیم؛ به طور مثال چند نسل است که برای از بین بردن اعتیاد تلاش کردیم؛ اما راه به جایی نبردیم و باید دنبال ابزاری موثر باشیم  که یکی از این ابزار‌ها،  تقویت اورژانس اجتماعی ۱۲۳ است و در شهرستان‌ها باید فعال باشند.

وحید زاده بیشتر معلولیت‌هایی را که در شهرستان‌های رفسنجان، انار، شهربابک و بردسیر دیده می‌شوند، جسمی و حرکتی، ذهنی، بینایی و شنوایی عنوان کرد و افزود: عوامل ایجاد این معلولیت‌ها هم ژنتیک، حوادث و سوانح و نیز بیماری‌ها هستند که باید راه چاره‌ای برای آن‌ها دیده شود.

او تصریح کرد: برای رفع ناهنجاری‌های اجتماعی، مانند: کودک آزاری، زنان بدسرپرست، اختلافات حاد خانوادگی و همسرآزاری باید مراکز مشاوره در شهرستان‌ها گسترش یابد.

مدیر کل اداره بهزیستی استان کرمان تصریح کرد: نباید بگذاریم حریم‌های خانواده کاملا شکسته شود که البته این را در جامعه شاهدی هستیم و علاوه بر اینکه کمک بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی، هلال احمر و ... را در تهیه فضا و مکان، روانشناس و هزینه‌ها می‌طلبیم از امامان جمعه و جماعات هم می‌خواهیم که در سخنرانی‌ها به ضرورت افزایش آستانه تحمل و صبر، کنترل خشم و مهارت‌های اجتماعی در افراد بپردازند تا در کنار فعالیت اداره‌های مربوطه مانند: بهزیستی، فرمانداری و ... آسیب‌های اجتماعی کاهش یابد.

 اورژانس اجتماعی ۱۲۳ رفسنجان کمبود نیرو دارد
 
حسین رضایی، فرماندار رفسنجان نیز در این نشست با اشاره به وجود بیش از ۵ هزار معلول تحت حمایت بهزیستی در رفسنجان گفت: در شهرستان رفسنجان، ۱۱ مرکز تخصصی مددکاری داریم که به این افراد امدادرسانی می‌کنند.

 او با اشاره به وجود ۴ مرکز ترک اعتیاد در رفسنجان، افزود: اورژانس اجتماعی ۱۲۳ شهرستان رفسنجان با کمبود نیرو مواجه است.

رضایی بیان داشت: برای ۲ معضل حاد؛ یعنی طلاق و اعتیاد در رفسنجان نیاز به اجرای طرح‌های پیشگیرانه داریم و  آموزش‌های گسترده مهارت‌های زندگی و مشاوره‌های قبل از ازدواج داریم تا معضلات را کمرنگ کنیم.
 
افراد به وظایف خود ناآگاه هستند که پدیده آسیب‌های اجتماعی بروز می‌کند
 
حجت الاسلام اصغر عسکری، امام جمعه رفسنجان هم در این نشست گفت: بیماری‌ها و مسائل اجتماعی وجود دارند که باید مسائل را شناسایی و پس از آن راه‌های برون رفت از آن‌ها را اجرا کرد.

او بیان کرد: دخالت اطرافیان، بی احترامی، نبود تفاهم در روابط زناشویی و ... را که در افراد جامعه می‌بینیم ناشی از این است که افراد نسبت به وظایف و رسالت‌های خود آگاه نیستند.

 امام جمعه رفسنجان  با اشاره به اینکه به نسبت افراد، وظایف هم تعریف شده که باید نسبت به وظایف مان آشنا باشیم، افزود: آن قدر که خانواده در اسلام حرمت دارد، شاید هیچ چیز دیگر حرمت ندارد و قرآن با صراحت می‌فرماید: اگر والدین یکی یا هر دو به سن پیری رسیدند نزد خودتان نگهدارید.

او تصریح کرد: از آموزه‌های دینی مان فاصله نگیریم و نباید پدر و مادر را به عنوان کالای بی ارزش پنداشت و به خانه سالمندان سپرد که نهایت بی احترامی به والدین است؛ بنابراین به آموزه‌های دینی مان بگردیم.

حجت الاسلام عسکری همچنین به معضل وجود معتادان در جامعه اشاره کرد و گفت: معتادان مریض و بیمار هستند  و باید درمان شوند و احساس مسئولیت در مقابل دیگران باید در جامعه به عنوان فرهنگ زنده شود؛ بنابراین باید به کمک بهزیستی رفت تا آسیب‌های اجتماعی کاهش یابدد.
 
شهرستان انار دارای ۷۰۰ معلول است
 
 صالحی، فرماندار شهرستان انار هم در این نشست گفت: این شهرستان دارای ۷۰۰ معلول است و یک مرکز جامع بازتوانی داریم که به همت خیران احداث شده و نیاز به تعداد بیشتری داریم.

او افزود: گذراندن بیشتر اوقات افراد در فضای مجازی و گوشی‌های تلفن  همراه، تمایل افراد به سمت آسیب‌های اجتماعی را فراهم می‌کند و  باید فکری برای این آسیب برداشت.

صالحی گفت: دانش آموزان به جای اینکه به تحصیل، رابطه با خانواده و فامیل، سرگرمی‌ها و تفریحات سالم بپردازند مدام در گوشی‌ها و فضای مجازی به سر می‌برند که بر مغز و فکر آن‌ها تاثیرات مخرب می‌گذارد  و نباید بگذاریم این وسیله بیشتر از این به  فرزندان ما آسیب وارد سازد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار